Vitalmasszázs

Hitvallásom

"Ha szereted amit csinálsz, és meg akarsz tenni mindent ennek érdekében, elérhetővé válik "

Meszes Hajnal vagyok a szalon tulajdonosa

Elsősorban azzal kezdeném, hogy miért is válaszd a Vitál Masszázs szalont. Hiszen annyi helyen van már masszázs szalon, tele sokak által ismeretlen, jól hangzó masszázsfajtákkal csillagászati áron. Azt már tudjuk, hogy Te kedves vendég milyen céllal érkezel (pihenés, regenerálódás vagy alakformálás), úgy gondolom, hogy az egész ott kezdődik, hogy a masszőrnek mi a célja?!

Nekem a célom, hogy a megtanult technikákkal hozzásegítselek ebben a rohanó világban az alábbiakhoz:

- Az ellazuláshoz, hogy elfelejtsd a hétköznapok nyüzsgését.
  - Hogy elbújhass a világ szeme elől 1-2 órára és csak magadra figyelhess.
  - A nap végére felgyülemlett feszültéséget ne otthon vezesd le, hanem feltöltődhess pozitív, nyugodt gondolatokkal.
  - A pihenés után felfrissülve, új lendülettel és élményekkel telve térhess vissza a dolgos mindennapokba.
  - Amennyiben alakformálás a célod, akkor pedig nem árulok zsákba macskát: a fogyás titka a diéta és a mozgás. Én abban tudok Neked segíteni, hogy a fogyási folyamatot meggyorsítom és a folyamat háttérmunkálataként a bőröd vérkeringésének gyorsításával elősegítem a méregtelenítés folyamatát, illtetve a narancsbőr enyhítését.

hajni-vital-masszazs-szalon
hajnal-masziroz-vitalmasszazs-szalon

Jogosan feltehetnéd a kérdést, hogy én miben vagyok más, mint a többi, bárhol fellelhető masszőr?

Abban, hogy:
  Végzettségemet tekintve több iskolában szereztem tapasztalatot, a masszázs több fajtájának elsajátításában. A Nemzetközi Masszázs Akadémián illetve a Masszázs Oktatási Központban volt lehetőségem a szakma legjobbjaitól tanulni. Nem álltam meg az átlagos „egy hétvégés tanfolyam adta lehetőségnél”. Jelenleg is folyamatosan képzem magam, hogy a vendégeimnek a legjobbat tudjam nyújtani maximális minőségben. Munkámat rendkívül nagy odafigyeléssel végzem, számomra elengedhetetlenül fontos a színvonalas szolgáltatás és odafigyelés.

Kedves leendő Vendégem!

Nézz szét honlapomon, ahol pontos információkat találhatsz a masszázs fajták leírásáról, az árakról az akciókról, az elérhetőségről.
 
  A galériában beleshetsz a szalonba is, ahova szeretettel várlak Téged, bármilyen kérdés esetén készséggel állok rendelkezésedre. Bízom benne, hogy hamarosan Neked is felkínálhatom tudásomat és tapasztalatomat.

hangulat-vitalmasszazs-bp3ker

Szeretettel várlak!

Gyere és tesztelj engem. 🙂