Vitalmasszázs

Alakformálás, köpölyözés

Alakformálás, köpölyözés

Intenzív, erőteljesebb masszázs típus, kézi köpölyözéssel és testtekercseléssel kombinálva!

Alakformáló cellulit kezelés

A női test bizonyos részei- comb, fenék, csípő- egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni, amelytől aztán alig lehet megszabadulni. Amikor a gombostűfejnyi zsírsejtecskék babszem nagyságúra híznak, lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét, amit anyagcserezavarok lépnek fel, és kialakul a cellulit.

Woman measuring perfect shape of beautiful thigh, healthy lifestyles concept
kopolyozes-vitalmasszazs

Érzékeny testrészeink

A női test bizonyos részei- comb, fenék, csípő- egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni, amelytől aztán alig lehet megszabadulni. Amikor a gombostűfejnyi zsírsejtecskék babszem nagyságúra híznak, lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét, amit anyagcserezavarok lépnek fel, és kialakul a cellulit. Az összetapadt zsírsejtek a bőr felszíne felé vándorolnak és a laza kötőszöveten- melynek áldása, hogy például könnyen tágul terhesség idején-könnyen átnyomódnak, így láthatóvá, tapinthatóvá válik a paplanhatású bőr. Ezért a 20-30 éves nők több mint 45%-a küzd a problémával, míg a 30-35 évesek újabb 20%-a csatlakozik a narancsbőrtől szenvedőkhöz. Aztán amikor a nők elérik az 50 éves kort, már 98%kuknak jelent problémát.

Mi a cél? A problémás területek helyi vérkeringésének maximalizálása.

Hiszen mi történik masszázs közben: problémás terület vérbőségének maximalizálásakor, ha több friss vér kerül az adott izomzatba, akkor ezáltal több a vér által szállított oxigén is.
  Ha több az oxigén, az izomzatban lévő anyagcsere folyamatok fokozódni fognak.
  Ezáltal sokkal több salakanyag és letapadt zsírsejt távozik a már fellazított és felmelegített szövetekből, melyeket masszázs fogásokkal a kiválasztó szervek felé sodrunk.
  Hogy minél jobban fellazíthassuk a kötőszöveteket és zsír szöveteket, maximalizálni kell a hőmérsékletüket és vérbőség fokozást ezáltal.
  Ebben nyújt nagy segítséget a köpöly, mellyel szó szerint szét törjük a megnagyobbodott zsír sejteket, így azok a melegítés és masszázs hatására gyorsabban fognak ürülni.
  Fontos tisztázni, hogy alakformáló kezelés hatékonysága életmódbeli változást igényel. Csak a kezeléstől nem lehet csodákat várni.
  Viszont, ha a masszázst kiegészítik megfelelő test mozgással és táplálkozással a fogyási folyamat sokkal gyorsabb, hatékonyabb és látványosabb lesz!
  Az alakformáló kezeléseket célszerű kúraszerűen alkalmazni körülbelül mind látványban mind súlyban 10-12 alkalomtól mutatkozik meg a hatásuk.
  A manuális technikák után testtekercselés következik a kezelt felületen, melyhez speciális gél pakolást használunk, hogy az adott testrészen még hatékonyabb legyen a zsírégetés és anyagcsere fokozódás.
 
  A kezelés időtartama 60 vagy 90 perc melyben a comb, farizom, has és felkar masszírozását végezem!
 
  Általános kezelés 60 percben a comb és farizom masszírozása.
 
  Masszírozandó területek: teljes comb felület, farizom, has, felkar

hajnal-masziroz-vitalmasszazs-szalon

Minden nőnek vannak ilyen problémái...

Ezeken masszázzsal lehet segíteni!