Vitalmasszázs

Svédmasszázs

A tested és egyben a lelkedet is kényeztetheted vele. Sok jótékony és kellemes hatása mellett.

Milyen a Svédmasszázs?

Egyszerre pihentető és frissítő hatású. Az egymásra épülő és eltérő erősségű tradicionális fogások fokozzák a test aktivitását. Hatására egy új életérzés költözik a fizikai testbe. Maga a svédmasszázs segít a sportolás közben szerzett húzódások, zúzódások, ficamok kezelésében, a fizikai munka során megterhelt izmok, végtagok lazításában. Hatékony a szellemi és más ülőmunka végzésekor kialakuló derék- és hátfájás megelőzésében, a kialakult panaszok megszüntetésében, vagy a munkahelyi és magánéleti stressz oldásában, ugyanis lazító és frissítő masszázs is!

Kinek és mikor ajánlott?

A svédmasszázs fogásrendszere enyhíti a testi és lelki panaszokat egyaránt. Teljes testre kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló masszázs. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Sportolás előtt és után a fáradtságérzet leküzdésére, izomláz csökkentésére, esetlegesen mozgásszegény életmód tüneteinek csökkentésére, betegségek utáni rehabilitációs idő lerövidítésére ajánlott.

masszazs-min
hajnal-masziroz-vitalmasszazs

Hatása

Frissíti a vérkeringést, javítja a szív teljesítményét, fokozza a légzésteljesítményt. Felgyorsítja az emésztést. Fokozza a kiválasztást. Nyugtatja az idegrendszert. Gyorsítja a bőr felületén lévõ, elhalt hámsejteknek a bőrről való leválását. Hozzájárul a bőr természetes ruggalmasságának megőrzéséhez. Csökkenti az izomlázat, növeli az izmok teljesítményét, erejét. Segít az izomgörcsök, letapadások oldásában. Növeli az izületek mozgásterjedelmét.

Saját tapasztalatom

Én is minden héten járok masszőrhöz. Igen, fontosnak tartom, hogy azt a másfél órát megadjam magamnak. Utána, mintha kicseréltek volna, felfrissülök, jobb a vérkeringésem és feszesebb leszek tőle. Már az életem része, és nem csak amikor én masszírozok valakit, amikor engem masszíroznak az is.

22.jpg

Várlak egy Svédmasszázsra!

Azután rájössz, hogy minden héten jössz 🙂