Vitalmasszázs

Szalonunk

Vital Masszázs Szalon

Budapest, III. kerületében, Békásmegyeren egy nyugodt, kellemes hangulatú lakásban.

Hangulat

nyugodt környezet

Kényelem

modern masszázságy

Kikapcsolódás

nem zavar senki

Ellazulás

relaxáció, feltöltődés

“A szépség nem más, mint a kisugárzás, amikor nincs benned zűrzavar, amikor a lelked rendben van, amikor árad belőled a szeretet.”

A masszázs erre is jó.

Megnyugtat és segít rendezni a zűrzavart.

A Vital Masszázs Szalon története


 1. 2014


 2. 2015


 3. 2016


 4. 2017


 5. 2018


 6. 2019


 7. 2020 1. Kitanultam a masszőr mesterséget

  Végzettségemet tekintve több iskolában szereztem tapasztalatot, a masszázs több fajtájának elsajátításában. A Nemzetközi Masszázs Akadémián illetve a Masszázs Oktatási Központban volt lehetőségem a szakma legjobbjaitól tanulni. Nem álltam meg az átlagos „egy hétvégés tanfolyam adta lehetőségnél”. Jelenleg is folyamatosan képzem magam, hogy a vendégeimnek a legjobbat tudjam nyújtani maximális minőségben. Munkámat rendkívül nagy odafigyeléssel végzem, számomra elengedhetetlenül fontos a színvonalas szolgáltatás és odafigyelés.
  Az a célom, hogy a megtanult technikákkal hozzásegítselek ebben a rohanó világban az alábbiakhoz:
  – az ellazuláshoz, hogy elfelejtsd a hétköznapok nyüzsgését
  – hogy elbújhass a világ szeme elől 1-2 órára és csak magadra figyelhess
  – a nap végére felgyülemlett feszültéséget ne otthon vezesd le, hanem feltöltődhess pozitív, nyugodt gondolatokkal
  – a pihenés után felfrissülve, új lendülettel és élményekkel telve térhess vissza a dolgos mindennapokba
  – amennyiben alakformálás a célod, akkor pedig nem árulok zsákba macskát: a fogyás titka a diéta és a mozgás. Én abban tudok Neked segíteni, hogy a fogyási folyamatot meggyorsítom és a folyamat háttérmunkálataként a bőröd vérkeringésének gyorsításával elősegítem a méregtelenítés folyamatát, illtetve a narancsbőr enyhítését.

 2. Elkezdtem masszírozni

  As leaders in anti-aging skincare, wellness and beauty, we thrive on providing our clients with ultimate care, exceeding their ultimate wellness goals. We are proud to offer exclusive and specialized German technology based treatments that provide incredible results and benefits to your skin health.

 3. Szalont nyitottam

  Our highly trained estheticians hone their expertise with breakthrough techniques and the most advanced and non-invasive technology. We are a sanctuary, providing a peaceful space of wellness, beauty and overall health. Our passionate and nurturing staff will treat you to the best in relaxation.

 4. Szép környezet, többféle kezelés

  Kicsit felujítottuk a szalont és a szolgáltatási palettát is bővítettem. Sokféle masszázsra volt igény, melyeket tanfolyamokon elsajátítottam és begyakoroltam.

 5. Háromszorosára bővült a vendégköröm

  Egyetlen év alatt a háromszorosára bővült a vendégköröm és nagyon sok törzsvendégem lett.

 6. Eldöntöttük, hogy új helyet keresünk

  Szalonunk mellé igen zajos szomszédság költözött, mely sajnos ellehetetlenítette nyugalmunkat. Szigeteléssel próbálkoztunk, de hiába, így egy új hely mellett döntöttünk.

 7. Nagyobb szalonba költöztünk

  Pár hónapunk elment a felújítással, de fontosnak gondoltuk, hogy a Vital Masszázs szalon egy teljesen új, modern, nyugodt és hangulatos helyen várja vendégeit.


Szalon

Egy kényeztető masszázs megoldás a test és a lélek teljes felfrissítésére. Mindenkinek jár, hogy kikapcsolódjon, teste és lelke energiával teljen meg, s úgy érezze, hogy a szalonból kilépve éveket fiatalodott. Mindehhez megtalálod a megfelelő környezetet a vitál masszázs szalon birodalmában, ami a természetesség és a belső szépség harmóniáján alapszik.
Célom egy olyan szalon kialakítása volt, ahol a vendég igényes környezetben töltődhet fel és kapcsolódhat ki, ahol átadhatom azt az életérzést, amit egy masszázs nyújthat.
A szalonban kizárólag masszázs és alakformáló kezeléseket végzek, egyszerre csak egy vendéget kezelek. A relaxációs zene, a fények és az illatok, az olajok melyekkel masszírozok, összességében érik el azt, hogy 100%-osan biztosított legyen a pihenés.
Minőségi termékekkel dolgozom, így bőröd kényeztetése mellett, annak ápolása is fontos szerephez jut. A vendégek számára ásványvíz, tea és zuhanyzási lehetőség biztosított.
Csak bejelentkezés alapján dolgozom. Időpont egyeztetés hétfőtől-péntekig: 9-19 óráig.

Remélem tetszik!

Jelentkezz be még ma!

Bejelentkezem